Gyertyafény Expressz bérlés

A Gyertyafény Expressz szalon- bár- és étkezőkocsikból álló luxusszerelvénye ideális helyszíne céges, eseményeknek, vállalati rendezvényeknek, gála vacsoráknak, családi ünnepségeknek.

A különvonaton lehetőség van egyedi igények figyelembevételére is. Chefünk a menüt és a hozzá tartozó minőségi italválasztékot, valamint  a
bárkocsi zenés produkcióját is a megrendelő igényei alapján állítja össze. Lehetőség van egyéb programok, mint például bor- és pálinkakóstoló vagy bűvész show megrendelésére is.

A gyertyafényes vacsoravonat
a meghirdetett időpontokon kívül is megrendelhető az év bármely napjára.

Különvonatbérléssel kapcsolatban keresse kollégánkat!


Lénárt Edina
E-mail: lenart.edina@mavnosztalgia.hu

MÁV Nosztalgia Kft.
H-1142 Budapest, Tatai út 93/A. II.emelet
Telefon: (+36 1) 238-0558

Hírek / Aktuális
Zárva tartás
2019. december 11. Szerda
Bővebben...
KELLEMEST A HASZNOSSAL, NYEREMÉNYJÁTÉK INDUL!
2019. december 11. Szerda
Nyereményjáték időtartama: 2019. december 11 – 18-ig.
Nyeremény: 1 db páros jegy a január 11-i téli Semmering Expresszre!

A nagy karácsonyi forgatag után, kinek ne lenne kedve lendületesen indítani az új esztendőt?! Állítsa maga mellé a szerencsét, és nyerjen páros kikapcsolódást!

Bővebben...
A VILÁG LEGJEI KÖZÖTT A MÁV NOSZTALGIA KFT. ÉS A GOLDEN EAGLE LUXURY TRAINS
2019. október 10. Csütörtök
A MÁV Nosztalgia Kft. évek óta stratégiai üzleti partnere a Golden Eagle Luxury Trains-nek, mint európai útjainak teljes körű üzemeltetője. A Golden Eagle Danube Express idén abban az elismerésben részesült, hogy a "Top 10 Luxus vonat a világon" kategória másodikjának járó díjat vehette át a Condé Nast Traveler 2019-es Olvasói Díjátadóján. A listavezető Belmond Andean Explorertől alig 2,42 ponttal lemaradva, egyetlen magyarországi járatként szerepel a listán, megelőzve 3 európai társát.

Bővebben...
Élmények és érdekességek

Kenyérhímzés, szerencse-mandula és kengurun érkező Mikulás - Karácsonyi népszokások világszerte I.

Novembertől biztosan mindannyiunknak egyre többször jut eszébe a közelgő ünnep, sőt, sokan már egyenesen karácsonyi lázban égnek. Nincs ez másként a világ más tájain sem, azonban kevesen tudják, milyen érdekes és vicces szokásokat, hagyományokat követnek például az ausztrálok, finnek, lengyelek vagy a görögök. Képzeljenek el egy kengurut, amelynek a hátán nem más csücsül, mint a Mikulás – az ausztrálok bizony így ábrázolják a karácsonyi ajándékok érkezését. Itt tehát Rudolf rénszarvast egy kenguru helyettesíti, de természetesen a piros orrú kedves kis jószágot nemcsak mi szeretjük: Írországban például mindig kitesznek az ajtó elé néhány szál répát neki, és persze whiskyt és sört rétessel együtt a Mikulásnak.
A bejegyzést írta: MÁV Nosztalgia

Adventi ízek és viaszmosolyok

Hogy jön össze a két dolog? :) Nos, elég, ha annyit mondunk, Bécs és Advent, no meg a városi panoptikum. Ezúttal a vásárokban fellelhető étkek és italok köréből hozunk egy igazán ínycsiklandó ízelítőt, és ha már tele a has, és megvettük a karácsonyi apróságokat a vásárban, le is járhatjuk a kalóriákat az egyedülálló Madame Tussauds panoptikumban.
A bejegyzést írta: MÁV Nosztalgia

Eleven karácsonyi meséskönyv, avagy Advent Bécsben

Minden évben, amikor beköszönt az ősz, és elővesszük a szekrényből a kabátokat, sálakat, szép csendben elkezdődik a várakozás. Várjuk az első hópelyheket, az élményt, ahogy az ősz télbe vált, és mindenkit átjár az ünnepi hangulat. Gyermekkorunkban sokszor a karácsony előtti néhány hét, az ünnepi készülődés, a sütemények illata talán még izgalmasabb volt, mint mikor karácsony reggelén felkeltünk, és minden addigi titokra fény derült. :)
A bejegyzést írta: MÁV Nosztalgia
MÁV Nosztalgia Értékesítési iroda
1067 Budapest, Teréz krt. 55.
Nyugati pályaudvar 10. vágánya mellett
Telefon: +36 1 269-5242
E-mail: jegyiroda@mavnosztalgia.hu

Hétfő: 11:00 - 19:00 óráig
Kedd, szerda, csütörtök: 9:00 - 17:00 óráig
Péntek: 9:00 - 15.30 óráig
Szombat, vasárnap: zárva
 

Jogi nyilatkozat Adatvédelem Engedélyszám: R-00784/1993/2000
Gyertyafény Expressz bérlés - mavnosztalgia.hu