Karrier

Jelenleg nincs betöltetlen pozíciónk.
Hírek / Aktuális
Élményvonattal Kassára, most 10% kedvezménnyel!
2019. szeptember 20. Péntek

„Élményvonattal Kassára, most 10% kedvezménnyel!

A Hadtörténeti Intézet és Múzeum „Vivat Rákóczi!” tematikus napján – a MÁV Nosztalgia standjánál – szeptember 22-én 9:00 és 12:00 között, most 10% kedvezményt adunk az október 27-i II. Rákóczi Expresszre vásárolt menetjegyek árából!

A helyszínen kiosztott 10%-os kedvezménykupon felmutatásával szeptember 23-25. között, a Nyugati pályaudvari Értékesítési  irodánkban is megválthatóak a menetjegyek.”


Bővebben...
Újabb helyek a Vaskapu Expressz Pullman osztályán
2019. augusztus 16. Péntek
A nagy érdeklődésre való tekintettel a Vaskapu Expressz utazásunk szerelvényébe újabb Pullman osztályú kocsit állítottunk be, amely Pullman 3G néven foglalható.
Bővebben...
AJÁNDÉKUTALVÁNY
2018. október 3. Szerda
Ajándékozd meg szeretteidet az utazás örömével!
(A kép illusztráció.)


A Nosztalgia ajándékutalvány 5.000 Ft és 10.000 Ft névértéken váltható.

MÁV Nosztalgia Kft. Értékesítési iroda
H-1067 Budapest, Teréz krt. 55.
VI. Nyugati pályaudvar 10. vágánya mellett
Telefon: (+36 1) 269-5242
Email: jegyiroda@mavnosztalgia.hu

Nyitva tartás
Hétfő: 11:00 - 19:00 óráig
Kedd, szerda, csütörtök: 9:00 - 17:00 óráig
Péntek: 9:00 - 15.30 óráig
Szombat, vasárnap: zárva
Bővebben...
Élmények és érdekességek

A szlovéniai Bermuda-háromszög

Ha van szomszédos desztináció, ami vetekszik a svájci vagy norvég tópartok lenyűgöző látványával, nos, kedves Olvasók, az a Bledi-tó környéke. „Varázslatos” – nem véletlen a jelző, ami mutatja azt az életre szóló adományt, érdekes múltat és fenntartható jövőt, amit egy ilyen történelmi utazás nyújthat. Hogy mennyire nagy élmény, és milyen meglepetéseket rejt – akár a szlovéniai Bermuda-háromszög léte -, azt első kézből a specialista Molnár Attila mondja el, aki idegenvezetőként vállalt kulcsszerepet az idei Élményvonaton. A 2017-ben az Év Idegenvezetőjének választott szakember elmesélte, milyen rácsodálkozásokkal gazdagodott ezen a lelket is melengető és új impulzusokat adó utazáson.
A bejegyzést írta: MÁV Nosztalgia

Hat betű és ami mögötte van: Szolnok nagyító alatt

Lakva ismerszik meg az ember – szoktuk mondani, de ha jobban belegondolunk, mi sem triviálisabb, mint ezt a mondást a városokra, falvakra is alkalmazni!  Megannyi érdekes és izgalmas történet húzódhat meg egy-egy településnév mögött, amiket akár utazás közben is felfedezhetünk. Itt van például rögtön Szolnok. A helyieket leszámítva első blikkre mi jut eszünkbe a városról? Körbejártuk kicsit a témát, hogy legközelebb, ha szóba jön, legyen néhány frappáns válasz olvasóink tarsolyában!
A bejegyzést írta: MÁV Nosztalgia

A stressz legjobb ellenszere – utazni, utazni, utazni!

Legyen bár folyamatosan, vagy időszakosan, erősen, vagy csak kevésbé érezhetően jelen, a stressz bizony nem a barátunk.  Manapság már szinte állandó a jelenléte életünkben, azonban nem mindegy, hogyan kezeljük. Tudományosan bizonyított, hogy az utazásnak rengeteg olyan pozitív pszichológiai hatása van, amelyek enyhítik, akár meg is szüntetik a stressz nyomait. Utánajártunk, hogyan hat szellemi és fizikai egészségünkre egy-egy kiruccanás, és az ezekhez köthető élmények. Ebben az esetben mindegy, hogy hova indulunk, vagy mennyi időre tervezünk, a tuti recept maga az utazás!
A bejegyzést írta: MÁV Nosztalgia
MÁV Nosztalgia Értékesítési iroda
1067 Budapest, Teréz krt. 55.
Nyugati pályaudvar 10. vágánya mellett
Telefon: +36 1 269-5242
E-mail: jegyiroda@mavnosztalgia.hu

Hétfő: 11:00 - 19:00 óráig
Kedd, szerda, csütörtök: 9:00 - 17:00 óráig
Péntek: 9:00 - 15.30 óráig
Szombat, vasárnap: zárva
 

Jogi nyilatkozat Adatvédelem Engedélyszám: R-00784/1993/2000
Karrier - mavnosztalgia.hu