Karrier

Jelenleg nincs betöltetlen pozíciónk.
Hírek / Aktuális
NYEREMÉNYJÁTÉK! ÉS ÖNNEK MI A VÉLEMÉNYE?
2020. május 9. Szombat
A MÁV Nosztalgiánál a koronavírus kezdete óta törekszünk arra, hogy a kialakult helyzetben következetes döntéseket hozhassunk, pontos információk alapján. Célunk továbbra is az, hogy Vendégeink számára nyújtott szolgáltatásunk a lehető legmagasabb minőségű legyen, szem előtt tartva igényeiket.

Bővebben...
MÁV NOSZTALGIA TÁJÉKOZTATÓ AZ ÚJ KORONAVÍRUS TERJEDÉSÉVEL KAPCSOLATBAN
2020. március 17. Kedd
Kedves Utasaink, Vendégeink!

Az új koronavírus (COVID-19) terjedésének megállítása érdekében hozott kormányzati és hatósági döntések következtében márciusi utazásainkat a meghirdetett időpontokban nem tudjuk megtartani.

A múlt hét folyamán már tájékoztattuk Önöket a március 14-i Lentia Expressz Élményvonat átütemezéséről. Azoknál az utasoknál, akik nem élnek az átütemezés lehetőségével, ott az utazásra befizetett részvételi díjak visszautalását múlt hét óta folyamatosan végezzük, azonban a mintegy 400 utasra szóló díjak visszafizetése időt igényel, ezért türelmet és megértést kérünk mindenkitől.
Bővebben...
Értékesítési iroda - Ügyfélfogadás szünetel
2020. március 13. Péntek
Kedves Utasaink!
 
Munkatársaink biztonsága érdekében az Értékesítési irodánk (Nyugati pu. 10-es vágány mellett) személyes ügyfélfogadása bizonytalan ideig szünetel.
Ügyintézésünk továbbra is folyamatos, elektronikus úton vagy telefonos ügyfélszolgálattal munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeinken:
E-mail: jegyiroda@mavnosztalgia.hu;
Telefon munkanapokon, 10-14 óra között: +36 70 303 0202
 
Köszönjük a megértésüket!
MÁV Nosztalgia Kft.
Bővebben...
Élmények és érdekességek

Kézen fogott történelem

Az Istvántelki Gőzösműhely egy aprócska világ a világban, kapuin belépve a kíváncsiságé a főszerep. Még a felnőttekre is jellemző, hogy ilyenkor gyermekien csillogó szemmel, szinte csíntalanul csapnak bele a felfedezéseket ígérő túrába. Ki sem mesélhetne ezekről hitelesebben, mint egy idegenvezető, aki kalauzolja a vendégeket a műhely területén. Péter Szilvia 5 éve a MÁV Nosztalgia idegenvezetői csapatának tagja, Istvántelek számára a kifogyhatatlan érdekességek helyszíne. 2019 óta tart körbevezetéseket itt, és beszámolója szerint sosincs két egyforma túra, vagy csoport. 
A bejegyzést írta: MÁV Nosztalgia Kft., Péter Szilvia

Díjnyertes filmek, büszke mozdonyok - második rész

Filmek és reklámok világába kalauzoljuk Önöket ismét, hasonlóan előző bejegyzésünkhöz, ezúttal könnyed, humoros vagy épp romantikus köntösben megjelenő történetekkel. Vonataink bizony nem csak a krimik vagy történelmi témájú forgatások remek kellékei, de könnyfakasztó alkotásoké is – akár a meghatottság, akár a vicces jelenetek okán.

A bejegyzést írta: MÁV Nosztalgia Kft. - FK, BV

Díjnyertes filmek, büszke mozdonyok – első rész

Folytatjuk filmes kitekintésünket: ezúttal olyan alkotásokat hoztunk a mozgókép világából, amelyekben vonataink szerepeltek! Lesz film és lesz reklám is listánkban, bennük kedvenc nosztalgia szerelvényeinkkel, amelyek büszkén feszítenek a képkockákon (bár nem árulunk el nagy titkot: mi még büszkébbek vagyunk rájuk)!

A bejegyzést írta: MÁV Nosztalgia Kft. - FK, BV
MÁV Nosztalgia Értékesítési iroda
1067 Budapest, Teréz krt. 55.
Nyugati pályaudvar 10. vágánya mellett
Telefon: +36 1 269-5242
E-mail: jegyiroda@mavnosztalgia.hu

Hétfő: 11:00 - 19:00 óráig
Kedd, szerda, csütörtök: 9:00 - 17:00 óráig
Péntek: 9:00 - 15.30 óráig
Szombat, vasárnap: zárva
 

Jogi nyilatkozat Adatvédelem Engedélyszám: R-00784/1993/2000
Kedves Vendégünk!

Értékesítési irodánk ünnepi zárva tartásáért kattintson ide!

Értékesítési irodánk ünnepi zárva tartása miatt a FOGATHAJTÁS:CSATA utazásokra már csak online, kártyás vásárlással tudnak részvételi jegyet váltani!
Kérjük, hogy online vásárláskor a kártyás, azonnali fizetést válasszák!

KELLEMES ÜNNEPEKET ÉS MÉG BOLDOGABB ÚJ ÉVET KÍVÁN A MÁV NOSZTALGIA KFT.!
Karrier - mavnosztalgia.hu