Királyi váróterem

A párizsi Eiffel iroda által tervezett Budapest-Nyugati pályaudvar patinás nevezetessége a Királyi váróterem, mely I. Ferenc József  és felesége Erzsébet királyné ’Sissi’ számára készült.

A váróterem három fő helyiségből áll és állófogadásra is alkalmas. A fogadóterem, az Erzsébet terem, a királyi tárgyaló a nyári kerttel együtt szerves egységet képeznek. A vonat közvetlenül a Királyi Váróterem előtt áll meg és onnan is indul útjára. Az utazás megkezdése előtt a Királyi Váróban egy pohár pezsgővel fogadjuk vendégeinket. Igény szerint szőnyegezéssel és fúvószenekarral búcsúztatjuk az indulókat.  
 
A rendezvényhelyszín bérlésével kapcsolatban keresse kollégánkat!


Kiss Viktória
Email: kiss.viktoria@mavnosztalgia.hu

MÁV Nosztalgia Kft.

H-1142 Budapest, Tatai út 93. II.emelet
Telefon: (+36 1) 238-0558
Hírek / Aktuális
Újabb helyek a Vaskapu Expressz Pullman osztályán
2019. augusztus 16. Péntek
A nagy érdeklődésre való tekintettel a Vaskapu Expressz utazásunk szerelvényébe újabb Pullman osztályú kocsit állítottunk be, amely Pullman 3G néven foglalható.
Bővebben...
Értékesítési iroda nyári nyitvatartási idő
2019. július 31. Szerda
Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy a Nyugati pályaudvaron lévő Értékesítési irodánk nyári szabadságolások miatt 2019. augusztus 05-20. között zárva tart. Nyitás: 2019. augusztus 21. 9 óra.
A zárva tartás ideje alatt átutalással kifizetett utazásokra a Részvételi jegyeket, a nyitást követő napokban küldjük ki, a befizetések beérkezésének sorrendjében. Köszönjük a türelmüket és a megértésüket! Önöknek is kellemes pihenést kívánunk a nyár további napjaira!

Bővebben...
NYERJEN GŐZFELHŐS ÉLMÉNYUTAZÁST SZOLNOKRA! - JÁTÉKÁNAK RÉSZLETES SZABÁLYZATA
2019. július 19. Péntek

A MÁV Nosztalgia nyereményjátékot hirdet Facebook oldalán, amelyben egy szerencsés 2 fős gőzfelhős, szolnoki kirándulásra szóló jegyeket nyerhet. Mivel gőzfelhős kirándulásaink igen népszerűek,ezért szeretnénk kedvezni utasainkak ezzel a játékkal.

A JÁTÉKSZABÁLY LETÖLTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE

Bővebben...
Élmények és érdekességek

A szlovéniai Bermuda-háromszög

Ha van szomszédos desztináció, ami vetekszik a svájci vagy norvég tópartok lenyűgöző látványával, nos, kedves Olvasók, az a Bledi-tó környéke. „Varázslatos” – nem véletlen a jelző, ami mutatja azt az életre szóló adományt, érdekes múltat és fenntartható jövőt, amit egy ilyen történelmi utazás nyújthat. Hogy mennyire nagy élmény, és milyen meglepetéseket rejt – akár a szlovéniai Bermuda-háromszög léte -, azt első kézből a specialista Molnár Attila mondja el, aki idegenvezetőként vállalt kulcsszerepet az idei Élményvonaton. A 2017-ben az Év Idegenvezetőjének választott szakember elmesélte, milyen rácsodálkozásokkal gazdagodott ezen a lelket is melengető és új impulzusokat adó utazáson.
A bejegyzést írta: MÁV Nosztalgia

Hat betű és ami mögötte van: Szolnok nagyító alatt

Lakva ismerszik meg az ember – szoktuk mondani, de ha jobban belegondolunk, mi sem triviálisabb, mint ezt a mondást a városokra, falvakra is alkalmazni!  Megannyi érdekes és izgalmas történet húzódhat meg egy-egy településnév mögött, amiket akár utazás közben is felfedezhetünk. Itt van például rögtön Szolnok. A helyieket leszámítva első blikkre mi jut eszünkbe a városról? Körbejártuk kicsit a témát, hogy legközelebb, ha szóba jön, legyen néhány frappáns válasz olvasóink tarsolyában!
A bejegyzést írta: MÁV Nosztalgia

A stressz legjobb ellenszere – utazni, utazni, utazni!

Legyen bár folyamatosan, vagy időszakosan, erősen, vagy csak kevésbé érezhetően jelen, a stressz bizony nem a barátunk.  Manapság már szinte állandó a jelenléte életünkben, azonban nem mindegy, hogyan kezeljük. Tudományosan bizonyított, hogy az utazásnak rengeteg olyan pozitív pszichológiai hatása van, amelyek enyhítik, akár meg is szüntetik a stressz nyomait. Utánajártunk, hogyan hat szellemi és fizikai egészségünkre egy-egy kiruccanás, és az ezekhez köthető élmények. Ebben az esetben mindegy, hogy hova indulunk, vagy mennyi időre tervezünk, a tuti recept maga az utazás!
A bejegyzést írta: MÁV Nosztalgia
MÁV Nosztalgia Értékesítési iroda
1067 Budapest, Teréz krt. 55.
Nyugati pályaudvar 10. vágánya mellett
Telefon: +36 1 269-5242
E-mail: jegyiroda@mavnosztalgia.hu

Hétfő: 11:00 - 19:00 óráig
Kedd, szerda, csütörtök: 9:00 - 17:00 óráig
Péntek: 9:00 - 15.30 óráig
Szombat, vasárnap: zárva
 

Jogi nyilatkozat Adatvédelem Engedélyszám: R-00784/1993/2000
Királyi váróterem - mavnosztalgia.hu