Magyar Vasúttörténeti Park

Európa legnagyobb vasúttörténeti parkja különleges, egyedülálló rendezvényhelyszín. A főépületből nyíló Orient Csarnok (2800 m2) Budapest egyik legnagyobb egybefüggő, fűthető rendezvénycsarnoka.  Alkalmas céges rendezvények, fogadások, gálavacsorák, komoly-, és könnyűzenei koncertek, tréningek, termékbemutatók, kiállítások, családi napok, esküvők és egyéb összejövetelek rendezésre, extravagáns környezetben.

Mindezek mellett különleges szolgáltatásaink (pl. tűzijáték gőzmozdonyból, kapubetörés mozdonnyal, parki sétányok hangulatos kivilágítása mécsesekkel stb.) teszik felejthetetlenné az eseményeket. A csarnok tetőszerkezete kiválóan alkalmas hang- és fénytechnika felszerelésére, és különleges látványelemek, díszletek beépítésére. A csarnokba vezető vágányokon lehetőség van étkezőkocsik, gőzmozdonyok és egyéb vasúti járművek elhelyezésére.

A Vasúttörténeti Park területi adottságai lehetővé teszik bármely rendezvény idő- és zajkorlátozás nélküli lebonyolítását.

A Vasúttörténeti Parkot a rendezvény résztvevői stílusosan megközelíthetik nosztalgiavonattal, amely a Nyugati pályaudvarról indul.

Az Orient Csarnok (2.800 m2) befogadóképessége:

  • Gálavacsora, ültetett fogadás: 1.500 fő
  • Állófogadás, koncert (álló): 2.500 fő
  • Koncert (ültetett): 1.500 fő

A főépületben ruhatár áll az érkező vendégek rendelkezésére. A gépkocsival érkező vendégeket őrzött parkoló várja

Orient Csarnok alaprajza


MÁV Nosztalgia Kft.
H-1142 Budapest, Tatai út 93. II.emelet

Telefon: (+36 1) 238-0558
H-P: 09:00 - 17:00

Email: nagy.peter@mavnosztalgia.hu

Jogi nyilatkozat Adatvédelem Engedélyszám: R-00784/1993/2000
Kedves Vendégünk!

Értékesítési irodánk ünnepi zárva tartásáért kattintson ide!

Értékesítési irodánk ünnepi zárva tartása miatt a FOGATHAJTÁS:CSATA utazásokra már csak online, kártyás vásárlással tudnak részvételi jegyet váltani!
Kérjük, hogy online vásárláskor a kártyás, azonnali fizetést válasszák!

KELLEMES ÜNNEPEKET ÉS MÉG BOLDOGABB ÚJ ÉVET KÍVÁN A MÁV NOSZTALGIA KFT.!
Magyar Vasúttörténeti Park - mavnosztalgia.hu