Történetünk

A MÁV Nosztalgia Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft. a MÁV Zrt. és az Intertraverz Zrt. közös vállalkozása. Célunk, hogy olyan, a maga nemében kuriózumnak tekinthető szolgáltatást kínáljunk, amely  - reményeink szerint - színesítheti az Önök szolgáltatási palettáját is.

A MÁV Nosztalgia Kft. fő tevékenysége a vasúti nosztalgiautazások szervezése korabeli, felújított vonatokkal, melyek a XIX - XX. század fordulójának emlékét őrzik. Járműflottánk több mint 100 különböző típusú, muzeális értékű darabból áll, közülük több is Európa-szerte ismert és népszerű a vasút kedvelőinek körében.

Egész évben közlekednek a Gyertyafény Expressz vacsoravonataink és Élményvonataink, tavasztól őszig gőzvontatású nosztalgiavonatok közlekednek a Dunakanyarba, a Cuha-völgybe és Gödöllőre.

Az Élményvonat a MÁV Nosztalgia Kft. kirándulóvonata,  amely nem csak érdekes úti célokra repíti el utasait kedvező áron, hanem az utazás során családias hangulatban, számos érdekes programról, apró meglepetésről gondoskodik a vonat személyzete.

Egyénileg tervezett utazásaik megvalósításához bérbe is adjuk a vonatainkat mind belföldi, mind külföldi használatra egyaránt.

H-MNOS Vasúti Logisztikai tevékenység keretein belül vasúti járműveket biztosítunk vasútépítéshez, filmforgatáshoz, továbbá megoldást nyújtunk különleges áruk szállítására, mérő- és próbamenet továbbítására, vasúti járművek, gőzkazánok javítására.


Irodánk 2015-ben csatlakozott a Magyar Utazási Irodák Szövetségéhez.
Hírek / Aktuális
Új program - Szalamandra Expressz
2019. május 13. Hétfő
Már foglalható a szeptember első hétvégéjén Selmecbányára közlekedő Szalamandra Expressz Élményvonat.
Az Élménvonat vendégei egyénileg vagy szervezett fakultatív programok keretében fedezhetik fel a Világörökség részét képező bányászvárost.

Részletek és online jegyvásárlás: http://www.mavnosztalgia.hu/hu/programs/show/964/

Bővebben...
Sajtóközlemény
2019. május 13. Hétfő
Utazás a történelembe négy országon át az Isonzó Expresszel

Augusztusban ismét az I. világháború déli szakaszának helyszíneire kalauzol el a MÁV Nosztalgia regionális szinten egyedülálló útja, az Isonzó Expressz Ausztrián és Szlovénián át Olaszországig

A magyar utazók körében is egyre népszerűbbek a tematikus utazások, melyek alkalmával egy-egy kultúra, hangulat vagy akár történelmi közeg enged betekintést a résztvevők számára. A magyarok utazási kedve növekvő tendenciát mutat, teret nyernek az egyedi kikapcsolódást jelentő desztinációk a 2019-es szezonban.
Bővebben...
Szentivánéji Álom Expressz
2019. március 29. Péntek
A "másfél" napos utazás során vendégeink felfedezhetik Wachau gyöngyszemeit, hisz a vonat megáll Krems a.d. Donauban, Dürnsteinben és Spitz a.d. Donauban.
A végállomáson, Spitzben nagyszabású tűzijátékot rendeznek a nap éj egyenlőség tiszteletére.


Bővebben...
Élmények és érdekességek

Idén először az Isonzó Expresszen: a Piavei offenzíva helyszínei légibemutatóval várják az utasokat!

Az idei Isonzó Expressz utazás egy különleges, új eleme a Piavei offenzíva helyszínének meglátogatása. Különlegességét az adja, hogy azok az alakulatok, akik 1915 és 1917 között az Isonzónál harcoltak, többségében a Piavénál fejezték be a háborút.
A bejegyzést írta: MÁV Nosztalgia

Szentivánéji Álom Expressz

Álom-Expesszünk  közel  400 fővel indult útnak melyet  két! NOHAB  (M61 001, M61017) „repített” Retro Bistro kocsival, hangulatos étkező és Orfeum zenekocsival együtt. Remek utazás volt!
A bejegyzést írta: Kiss Mariann, Budapest
MÁV Nosztalgia Értékesítési iroda
1067 Budapest, Teréz krt. 55.
Nyugati pályaudvar 10. vágánya mellett
Telefon: +36 1 269-5242
E-mail: jegyiroda@mavnosztalgia.hu

Hétfő: 11:00 - 19:00 óráig
Kedd, szerda, csütörtök: 9:00 - 17:00 óráig
Péntek: 9:00 - 15.30 óráig
Szombat, vasárnap: zárva
 

Jogi nyilatkozat Adatvédelem Engedélyszám: R-00784/1993/2000
Történetünk - mavnosztalgia.hu