MÁV NOSZTALGIA TÁJÉKOZTATÓ AZ ÚJ KORONAVÍRUS TERJEDÉSÉVEL KAPCSOLATBAN

2020. március 17. Kedd
Kedves Utasaink, Vendégeink!

Az új koronavírus (COVID-19) terjedésének megállítása érdekében hozott kormányzati és hatósági döntések következtében márciusi utazásainkat a meghirdetett időpontokban nem tudjuk megtartani.

A múlt hét folyamán már tájékoztattuk Önöket a március 14-i Lentia Expressz Élményvonat átütemezéséről. Azoknál az utasoknál, akik nem élnek az átütemezés lehetőségével, ott az utazásra befizetett részvételi díjak visszautalását múlt hét óta folyamatosan végezzük, azonban a mintegy 400 utasra szóló díjak visszafizetése időt igényel, ezért türelmet és megértést kérünk mindenkitől.
A korlátozó intézkedések a PIVO Expressz Élményvonat március 28-i elindítását is ellehetetlenítik. Erre az utazásunkra ezidáig több mint 500 utas jelentkezett. Kérjük, az alábbi linken elérhető kérdőív kitöltésével segítsék munkánkat, és keressünk együtt egy új dátumot a PIVO Expressznek. A kitöltésre 2020. március 24-ig van lehetőség, ezt követően a beérkezett válaszok alapján minden érintett utasunkat értesíteni fogjuk az új időpontról, így az átfoglalás vagy a részvételi díjak visszafizetésének módjáról is.

Link:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdL5eCq4d4DaG9Tw7wtoSSVwUKMhtZhpdZ5y-NBVvySMkq03A/viewform?usp=sf_link

A további utazásaink, rendezvényeink megtartásáról a vírus terjedésének függvényében hozott kormányzati határozatok alapján tudunk mi is döntést hozni a jövőben. Ezen érintett utazásaink esetén is alternatív, második féléves időponttal fogunk jelentkezni.

Kérjük Önöket, hogy alapos mérlegelést követően hozzák meg döntésüket, és lehetőség szerint foglalják át utazásukat a felajánlott, új időpontra, vagy akár egy másik utazásunkra.
Amennyiben mégis az utazás lemondása mellett döntenének, abban az esetben szíves türelmüket kérjük, hiszen az utazásokat időrendi sorrendben tudjuk visszafizetni.

Az időben távolabbi, májusi és az utáni utazásokra befizetett utasainktól kérjük, hogy türelemmel és a lehetőségekhez képest nyugalommal kezeljék a kialakult helyzetet. Jelenleg senki nem rendelkezik megbízható információval azzal kapcsolatban, hogy mennyi ideig húzódik el a vírus terjedés miatt kialakult helyzet. Amennyiben ezen utazásokra is hatással lesznek a korlátozások, természetesen tájékoztatni fogjuk az érintetteket. Addig is szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy ezen utazásainkat az elfogadott üzletszabályzat szerint, tehát kötbér megfizetése mellett tudják lemondani.

Kollégáink megfeszített tempóban dolgoznak azért, hogy minden ügyfelünket segítsék a visszatérítés vagy az átfoglalás kapcsán.

Bízunk benne, hogy minél többen választják Önök közül az átfoglalás lehetőségét és a vírus okozta helyzet elmúlásával újból vendégül láthatjuk Önöket vonataink fedélzetén, hogy továbbra is együtt fedezhessük fel Magyarország és Európa gyöngyszemeit az Élmények útján!

MÁV Nosztalgia Kft.
2020.03.17.

#nemonddle #foglaldát
További híreink
Jogi nyilatkozat Adatvédelem Engedélyszám: R-00784/1993/2000
Kedves Vendégünk!

Értékesítési irodánk ünnepi zárva tartásáért kattintson ide!

Értékesítési irodánk ünnepi zárva tartása miatt a FOGATHAJTÁS:CSATA utazásokra már csak online, kártyás vásárlással tudnak részvételi jegyet váltani!
Kérjük, hogy online vásárláskor a kártyás, azonnali fizetést válasszák!

KELLEMES ÜNNEPEKET ÉS MÉG BOLDOGABB ÚJ ÉVET KÍVÁN A MÁV NOSZTALGIA KFT.!
MÁV NOSZTALGIA TÁJÉKOZTATÓ AZ ÚJ KORONAVÍRUS TERJEDÉSÉVEL KAPCSOLATBAN - mavnosztalgia.hu