NYOLCASFOGAT – fotó- és videópályázat

2017. január 2. Hétfő
A MÁV Nosztalgia Kft. fotó- és videópályázatot hirdet azon alkalomból, hogy 2016. december 30-án, nyolc Nohab által vontatott különvonat közlekedett Budapestről Tapolcára, a Nohab Ünnepre. A pályázat célja, hogy ezt a nem mindennapi menetet és ünnepséget dokumentálva megőrizzük az utókornak.

A pályaműveket e-mailben lehet beküldeni a sales@mavnosztalgia.hu e-mail címre!
Beküldési határidő:
2017. január 9. (hétfő)

Az összes beérkezett és érvényes videó közül, a zsűri által kiválasztott legjobb felvételek készítői jutalomban részesülnek.
Részvételi feltételek

1. A pályaműveket e-mailben lehet beküldeni – minden képet, videót külön csatolva mellékletként, vagy óriás fájlként, a 3. pontban leírt módon elnevezve – a sales@mavnosztalgia.hu e-mail címre!

2. A beküldött fotókat, videókat 2017. január 9-ig Facebook oldalunkon egy-egy albumban folyamatosan megjelentetjük, melyekre 2017. január 12-ig lehet szavazni. A legtöbb lájkot begyűjtő fotó, videó tulajdonosai elnyeri a közönségdíjakat. A közönségszavazáson minden beküldött felvétel részt vesz. Megosztás, ismerősök buzdítása ér! Csak a „NYOLCASFOGAT – Évzáró Nohabozás Tapolcára fotópályázat” mappában található képekre érkezett lájkok számítanak érvényes szavazatnak.

3. Szerzőnként maximum 6 digitális vagy digitalizált felvétel küldhető be, JPG formátumban. A fotók hosszabbik oldala min. 2000 pixel legyen, terjedelme pedig ne haladja meg az 5 Mb-ot. Szerzőnként maximum 6 digitális videó felvétel küldhető be, mp4, wmv, avi formátumban. Minden felvétel fájlneve: a pályázó Családneve és Keresztneve egybe írva, alsó vonal, majd a kép rövid (egy-három szavas) címe, alsó vonal majd a fotózás dátuma szerepeljen számmal írva (pl.: CsaládnévKeresztnév_képcím_2017.12.30.). A családnév előtt semmilyen más karakter ne szerepeljen. A kép utómunkálata csak az eredeti élmény vizuális hangsúlyát emelheti ki (színkorrekció, kontraszt, fényerő, kivágás), de nem változtathat tartalmán. Vízjelezett és logóval ellátott képet nem áll módunkban elfogadni. Fantáziakép nem pályázhat. A zsűri a nem megfelelő minőségűnek ítélt fotókat a pályázatból kizárja.

4. A pályázatra csak olyan felvételeket nevezhetnek a szerzők, amelyek korábbi pályázatokon, fotókiállításon díjat nem nyertek. A pályázóknak nevezési díjat nem kell fizetni.

5. A pályázaton való indulással, Ön, a fotó, videó készítője örökös, visszavonhatatlan, jogdíjmentes engedélyt ad a benyújtott fotók, videók a szerző nevének feltüntetése nélküli felhasználására, reprodukálására, megjelenítésére, közzétételére, módosítására, változtatására, származékos művek létrehozására, megjelentetésére, terjesztésére és más módon történő sokszorosítására a MÁV Nosztalgia Kft-nek.

6. A pályázaton nem vehetnek részt a MÁV Nosztalgia Kft. dolgozói és közvetlen hozzátartozóik.


Zsűrizés és díjazás


Az összes beérkezett és érvényes fotó közül, a zsűri által kiválasztott legjobb felvételek készítői az alábbi jutalomban részesülnek:

1. díj: Részvételi jegy 2 fő részére, Standard osztályon a 2017. január 28-án közlekedő, Téli Zauberg Expressz – Élményvonattal Semmeringre utazásra
2. díj: MÁV Nosztalgia ajándékcsomag
3. díj: MÁV Nosztalgia ajándékcsomag

Közönségdíj 1.:
A 2016. december 30. és 2017. január 9. között beküldött majd a www.facebook.com/mavnosztalgia oldalra felkerült fotók közül a legtöbb lájkot összegyűjtő kép készítője MÁV Nosztalgia ajándékcsomagban részesül.

Közönségdíj 2.:
A 2016. december 30. és 2017. január 9. között beküldött majd a www.facebook.com/mavnosztalgia oldalra felkerült videók közül a legtöbb lájkot összegyűjtő videó készítője MÁV Nosztalgia ajándékcsomagban részesül.

A díjak a Nyugati pályaudvar 10. vágánya melletti Jegyirodánkban vehetőek át.


További híreink
Jogi nyilatkozat Adatvédelem Engedélyszám: R-00784/1993/2000
NYOLCASFOGAT – fotó- és videópályázat - mavnosztalgia.hu