2020. december 6.
Jegyvásárlás

Adventi Nosztalgiavonat Pannonhalmára

Gőzfelhős adventi kirándulás Győrből Pannonhalmára - a Mikulással és segítőivel!
Hét
0
0
Nap
0
0
Óra
0
0
Perc
0
0
Másodperc
0
0
November végétől ismét ünnepi fénybe burkolózik a város. Az adventi időszak idén is felejthetetlen hangulatot, színes programokat és sok meglepetést tartogat az érdeklődőknek Győr városában. A belváros díszfénybe öltözik, a forralt bor és a sült gesztenye varázslatos illata lengi be az utcákat. A fesztivál a felnőtteknek és gyermekeknek is sok érdekes programot tartogat.

Vonatunk szerelvényét - mely nosztalgia kocsikból áll - a frissen felújított 424 009 gőzmozdony vontatja. Tartson velünk nosztalgiautazásainkon, mellyel közelebb hozzuk a karácsonyt!


Nosztalgia utazás Győrből Pannonhalmára

Az Arrabona Advent Expresszvonat szerelvénye a győri érkezés, illetve a budapesti visszaindulás között - a 424 009-es, frissen felújított gőzmozdony vontatásával - a kirándulók és a térség érdeklődő lakói számára a Győr - Pannonhalma - Győr útvonalon adventi nosztalgiavonatként közlekedik.

Társaságunk lehetőséget szeretne nyújtani mindazoknak, akik szeretnék átélni az adventi  gőzmozdonyos nosztalgia utazás élményét - a fővárosba való utazás nélkül -, melyet még különlegesebbé tesz, hogy ezen napon a Mikulás manói ellenőrzik a jegyeket a vonaton, Pannonhalmán pedig maga a Mikulás is meglátogatja a szerelvényt és lehet vele közös fényképet is készíteni.

Az utazás időtartama egy útban kb. 30 perc. A pannonhalmai rövid megállás után - melynek ideje alatt a mozdony átáll a szerelvény másik végére - a vonat visszaindul Győrbe.

  
A vonaton történő utazás során kötelező az arc eltakarása
maszkkal!
                     

#mavnosztalgia          #élményekútján


Fapados osztályon - KÉPEK:
 • Felnőtt: 2.000 Ft/fő
 • Gyermek (4-14 éves korig): 1.500 Ft/fő
 • Gyermek (0-4 éves korig, ülőhely nélkül): ingyenes
 • A részvételi díj magában foglalja a menettérti jegyet és helybiztosítást. Az utazásra a részvételi jegyek elővételben válthatók.

Párnás osztályon - KÉPEK:
 • Felnőtt: 2.500 Ft/fő
 • Gyermek (4-14 éves korig): 2.000 Ft/fő
 • Gyermek (0-4 éves korig, ülőhely nélkül): ingyenes
 • A részvételi díj magában foglalja a menettérti jegyet és helybiztosítást. Az utazásra a részvételi jegyek elővételben válthatók.

Párnás osztályon a WR 252 étkezőkocsiban - KÉPEK:
 • Felnőtt: 2.500 Ft/fő
 • Gyermek (4-14 éves korig): 2.000 Ft/fő
 • Gyermek (0-4 éves korig, ülőhely nélkül): ingyenes
 • Ezen az utazáson a WR252 sz. étkezőkocsi ülőkocsiként, teríték és felszolgáló személyzet nélkül közlekedik. Helyfoglalás a kocsi négy fős asztalainál lehetséges. A részvételi díj magában foglalja a menettérti jegyet és helybiztosítást. Az utazásra a részvételi jegyek elővételben válthatók.

Teakfa étkezőkocsiban, a jegyárban foglalt forró itallal - KÉPEK:
 • Felnőtt: 5.000 Ft/fő
 • A Teakfa étkezőkocsiban történő utazásra kizárólag 14 éven felüli személyeket tudunk fogadni.
 • A jegy ára tartalmazza az utazást helyfoglalással a Teakfa étkezőkocsiban, egy választott alkoholmentes forró italt, illetve egy üveg ásványvizet. További alkoholos és alkoholmentes italok, illetve snackek térítés ellenében fogyaszthatóak.Jegyértékesítés

Személyesen: nyitvatartás a Kapcsolat menüpontban. Személyes jegyátvételre kizárólag budapesti irodánkban van lehetőség!
Internetes vásárlás: regisztráció után a lap tetején lévő "Jegyvásárlás" feliratnál.
Nosztalgia étkezőkocsi

A vonatban étkezőkocsi közlekedik  ital-, snack-, és melegétel kínálattal.
Fedélzeti mozgóposta

Emlékeznek még, hogy nem is olyan rég, még mennyi képeslapot küldözgettünk? Ha máshonnan nem is, de a család vagy barátok balatoni nyaralásáról biztos mindenki kapott néhány kedves sort, jókívánságot.
Elevenítsük hát fel ezt a szokást, lepjék meg szeretteiket egy, a vonaton feladott, egyedi bélyegzős, vonatos képeslappal!

Menetrend (tervezet)

Győr - Pannonhalma
14:30          Győr
15:10          Pannonhalma
Pannonhalma - Győr
15:30          Pannonhalma
16:10          Győr
Képek az utazásról:
2020
« előző év következő év »
Január
11. Téli Semmering Expressz
Február
08. Téli Semmering Expressz 14. Valentin-napi Gyertyafény Expressz 23. Busó Expressz
Április
13. Gőzfelhős kirándulás Gödöllőre 18. Kinyitja kapuit az Istvántelki Gőzösműhely
Június
20. Kinyitja kapuit az Istvántelki Gőzösműhely
Július
12. Bcmot-tal a Vasúttörténeti Parkba 18. Nyári Semmering Expressz 25. Kinyitja kapuit az Istvántelki Gőzösműhely 26. Gőzfelhős kirándulás a Dunakanyarba
Augusztus
07. Kinyitja kapuit az utazási iroda, utazás BCmot motorvonattal a „Füstibe” 29. PIVO Expressz - ÚJ IDŐPONT!
Szeptember
05. Gőzfelhős kirándulás Szolnokra 12. Gőzfelhős kirándulás Esztergomba 19. Ferencvárosi irányító központ és gurítódomb látogatás szakmai vezetéssel 20. Ferencvárosi irányító központ és gurítódomb látogatás szakmai vezetéssel
Október
10. Kinyitja kapuit az Istvántelki Gőzösműhely 11. Gőzfelhős kirándulás a Dunakanyarba 17. Közép-dunántúli Keringő 17. LEMONDVA - Őszi Semmering Expressz 22. LEMONDVA - Bosznia Expressz 23. Ferencvárosi irányító központ és gurítódomb látogatás szakmai vezetéssel 31. Látogatás idegenvezetéssel a Vasúttörténeti Parkban – a téli zárás előtti utolsó hétvégén!
November
11. Márton-napi Gyertyafény Expressz 14. Kinyitja kapuit az Istvántelki Gőzösműhely 21. Graecia Expressz - ÚJ IDŐPONT ADVENTKOR
December
05. Adventi Nosztalgiavonat Füzesabonyba 05. Agria Advent Expressz 06. Arrabona Advent Expressz 06. Adventi Nosztalgiavonat Pannonhalmára 19. Vindobona Advent Expressz Bécsbe
Jogi nyilatkozat Adatvédelem Engedélyszám: R-00784/1993/2000
Adventi Nosztalgiavonat Pannonhalmára - mavnosztalgia.hu