2020. december 5.
Jegyvásárlás

Adventi Nosztalgiavonat Füzesabonyba

Gőzfelhős adventi kirándulás Egerből Füzesabonyba - a Mikulással és segítőivel!
Hét
0
0
Nap
0
0
Óra
0
0
Perc
0
0
Másodperc
0
0
A csodás barokk belváros méltó díszletei közt hamisítatlan adventi hangulat, káprázatos díszkivilágítás, különleges látványelemek, a forralt borok és a kürtőskalács fahéj illata vár.
A legendás Dobó tér, a Gárdonyi tér és a Végvári vitézek tere impozáns ünnepi fényruhába öltözik, amit a vár díszkivilágítása tesz utánozhatatlanná. A karácsonyi vásár forgataga igazi egri gasztro - örömökkel, erre az alkalomra készült kínálattal, ünnepi menüajánlatokkal, kiváló borokkal és forralt bor különlegességekkel csábítják az idelátogatókat. Heves megye fővárosa azonban nem csak a borokról és a hősies várvédőkről szól. Tudta Ön, hogy van a városban egy Marcipánia nevű hely, ahol Kopcsik Lajos cukrászmester alkotásait tekinthetjük meg? A tárlaton a 120 tárgyból álló kiállítás összes tagja cukormasszából és marcipánból készült. A kiállításban egyebek közt helyet kapnak helyi épületeknek a cukorból elkészített modelljei (például a minaretnek), és híres mesefigurák is életre kelnek.


Nosztalgia utazás Egerből Füzesabonyba

Az Agria Advent Expresszonat szerelvénye az egri érkezés, illetve a budapesti visszaindulás között - a 424 009-es, frissen felújított gőzmozdony vontatásával - a kirándulók és a térség érdeklődő lakói számára az Eger - Füzesabony - Eger útvonalon adventi nosztalgiavonatként közlekedik.

Társaságunk lehetőséget szeretne nyújtani mindazoknak, akik szeretnék átélni az adventi  gőzmozdonyos nosztalgia utazás élményét - a fővárosba való utazás nélkül -, melyet még különlegesebbé tesz, hogy ezen napon a Mikulás manói ellenőrzik a jegyeket a vonaton, Füzesabonyban pedig maga a Mikulás is meglátogatja a szerelvényt és lehet vele közös fényképet is készíteni.

Az utazás időtartama egy útban kb. 30 perc. A füzesabonyi rövid megállás után - melynek ideje alatt a mozdony átáll a szerelvény másik végére - a vonat visszaindul Egerbe.


  
A vonaton történő utazás során kötelező az arc eltakarása
maszkkal!
                     

#mavnosztalgia          #élményekútján


Fapados osztályon - KÉPEK:
 • Felnőtt: 2.000 Ft/fő
 • Gyermek (4-14 éves korig): 1.500 Ft/fő
 • Gyermek (0-4 éves korig, ülőhely nélkül): ingyenes
 • A részvételi díj magában foglalja a menettérti jegyet és helybiztosítást. Az utazásra a részvételi jegyek elővételben válthatók.

Párnás osztályon - KÉPEK:
 • Felnőtt: 2.500 Ft/fő
 • Gyermek (4-14 éves korig): 2.000 Ft/fő
 • Gyermek (0-4 éves korig, ülőhely nélkül): ingyenes
 • A részvételi díj magában foglalja a menettérti jegyet és helybiztosítást. Az utazásra a részvételi jegyek elővételben válthatók.

Párnás osztályon a WR 252 étkezőkocsiban - KÉPEK:
 • Felnőtt: 2.500 Ft/fő
 • Gyermek (4-14 éves korig): 2.000 Ft/fő
 • Gyermek (0-4 éves korig, ülőhely nélkül): ingyenes
 • Ezen az utazáson a WR252 sz. étkezőkocsi ülőkocsiként, teríték és felszolgáló személyzet nélkül közlekedik. Helyfoglalás a kocsi négy fős asztalainál lehetséges. A részvételi díj magában foglalja a menettérti jegyet és helybiztosítást. Az utazásra a részvételi jegyek elővételben válthatók.

Teakfa étkezőkocsiban, a jegyárban foglalt forró itallal - KÉPEK:
 • Felnőtt: 5.000 Ft/fő
 • A Teakfa étkezőkocsiban történő utazásra kizárólag 14 éven felüli személyeket tudunk fogadni.
 • A jegy ára tartalmazza az utazást helyfoglalással a Teakfa étkezőkocsiban, egy választott alkoholmentes forró italt, illetve egy üveg ásványvizet. További alkoholos és alkoholmentes italok, illetve snackek térítés ellenében fogyaszthatóak.Jegyértékesítés

Személyesen: nyitvatartás a Kapcsolat menüpontban. Személyes jegyátvételre kizárólag budapesti irodánkban van lehetőség!
Internetes vásárlás: regisztráció után a lap tetején lévő "Jegyvásárlás" feliratnál.
Nosztalgia étkezőkocsi

A vonatban étkezőkocsi közlekedik  ital-, snack-, és melegétel kínálattal.
Fedélzeti mozgóposta

Emlékeznek még, hogy nem is olyan rég, még mennyi képeslapot küldözgettünk? Ha máshonnan nem is, de a család vagy barátok balatoni nyaralásáról biztos mindenki kapott néhány kedves sort, jókívánságot.
Elevenítsük hát fel ezt a szokást, lepjék meg szeretteiket egy, a vonaton feladott, egyedi bélyegzős, vonatos képeslappal!

Menetrend (tervezet)

Eger - Füzesabony
14:00          Eger
14:30          Füzesabony
Füzesabony - Eger
15:30          Füzesabony
16:00          Eger
Képek az utazásról:
2020
« előző év következő év »
Január
11. Téli Semmering Expressz
Február
08. Téli Semmering Expressz 14. Valentin-napi Gyertyafény Expressz 23. Busó Expressz
Április
13. Gőzfelhős kirándulás Gödöllőre 18. Kinyitja kapuit az Istvántelki Gőzösműhely
Június
20. Kinyitja kapuit az Istvántelki Gőzösműhely
Július
12. Bcmot-tal a Vasúttörténeti Parkba 18. Nyári Semmering Expressz 25. Kinyitja kapuit az Istvántelki Gőzösműhely 26. Gőzfelhős kirándulás a Dunakanyarba
Augusztus
07. Kinyitja kapuit az utazási iroda, utazás BCmot motorvonattal a „Füstibe” 29. PIVO Expressz - ÚJ IDŐPONT!
Szeptember
05. Gőzfelhős kirándulás Szolnokra 12. Gőzfelhős kirándulás Esztergomba 19. Ferencvárosi irányító központ és gurítódomb látogatás szakmai vezetéssel 20. Ferencvárosi irányító központ és gurítódomb látogatás szakmai vezetéssel
Október
10. Kinyitja kapuit az Istvántelki Gőzösműhely 11. Gőzfelhős kirándulás a Dunakanyarba 17. Közép-dunántúli Keringő 17. LEMONDVA - Őszi Semmering Expressz 22. LEMONDVA - Bosznia Expressz 23. Ferencvárosi irányító központ és gurítódomb látogatás szakmai vezetéssel 31. Látogatás idegenvezetéssel a Vasúttörténeti Parkban – a téli zárás előtti utolsó hétvégén!
November
11. Márton-napi Gyertyafény Expressz 14. Kinyitja kapuit az Istvántelki Gőzösműhely 21. Graecia Expressz - ÚJ IDŐPONT ADVENTKOR
December
05. Adventi Nosztalgiavonat Füzesabonyba 05. Agria Advent Expressz 06. Arrabona Advent Expressz 06. Adventi Nosztalgiavonat Pannonhalmára 19. Vindobona Advent Expressz Bécsbe
Jogi nyilatkozat Adatvédelem Engedélyszám: R-00784/1993/2000
Adventi Nosztalgiavonat Füzesabonyba - mavnosztalgia.hu