Évindító utak, várva-várt izgalmak, 2020!

2020. január 15. Szerda
Elérkezett ez is, kedves Olvasó, bizony beléptünk 2020-ba, amit – be kell valljunk –, már nagyon vártunk! Bizonyára így van ezzel mindenki, hiszen egy új év új kalandokat tartogat, tele vagyunk tervekkel, elhatározásokkal, fogadalmakkal! Ha a fogadalmakra vonatkozó elhatározások szép lassan meg is kopnak, egy biztos, az utazásokkal kapcsolatos lendület kitart év végéig – ezt meg tudjuk ígérni! Nagyon vártuk már, hogy elinduljanak idei utazásaink, hiszen nagy odaadással készültünk, hogy a visszatérő élmények mellett új meglepetések is lapuljanak kínálatunkban vendégeink számára!

Az évet rögtön az egyik legnépszerűbb utazásunkkal kezdjük, mely valódi büszkeség számunkra, hiszen a Semmering Expressz téli utazásai valóban egyedülálló élményt nyújtanak! Ezen felbuzdulva két ilyen utat is terveztünk, hogy biztosan minden érdeklődő utazó megtalálja a számára megfelelő dátumot. Erre az utazásra ugyan egyszerűen nincs alkalmatlan időpont, hiszen az UNESCO Világörökség Listáján szereplő magashegyi vasútvonala a maga 14 alagútjával, 16 viaduktjával, több mint száz kőhídjával olyan látványt nyújt utazás közben, amelyet az alpesi tájakat csupán elképzelve is ajándék a léleknek – hát még valójukban látni őket! Megélni a pillanatot, és a maguk csodás valójában látni a tájakat, átélni élményeket – ez lehetne a mottója 2020-as utazásaink tervezésének. Az érzelmek akarva-akaratlanul is áthatják ezeket az élményeket, és a Valentin – napi romantikus vacsoravonatunk tematikája is erre épül. Ki ne szeretné a hozzá legközelebb álló emberrel átélni ezeket az élményeket? Februárban erre is van lehetőség: kettesben megélni a pillanatot, nem csak romantikus értelemben, de a megújulásra várva is, hiszen akár közös erővel is elűzhetjük a telet, hideget a Busó-járáson! Mohácsra tartó járatunkkal ebben is segíthetünk, együttes erővel és persze lendülettel és jókedvvel inthetünk búcsút a télnek és köszönthetjük a tavaszt! A megújulás pillanatát átélve már gondolatban a kellemes meleg időben járjuk be akár Linz, akár Graz városát márciusban vagy májusban, a Lentia vagy Graecia Expresszen való utazás után sok-sok kellemes élménnyel gazdagodva! Ha pedig egy kis felpezsülésre vágynánk, akkor baráti társaságunkkal felkerekedve, a PIVO Expresszen maga az út is egy kellemes buli, melynek élményeit Brno óvárosának kézműves söreivel gazdagíthatjuk  Legyen az évkezdés és a tavasz is olyan lendületes, amennyire 2020-at vártuk! Ez a MÁV Nosztalgia csapatának újévi kívánsága vendégeink számára, hiszen minden utazás egy olyan pillanat, amelyre év végén örömmel gondolunk vissza, és amely erőt ad a következő évre! Utazzunk az emlékezetes pillanatokért 2020-ban is!
A bejegyzést írta: MÁV Nosztalgia
További bejegyzések
Jogi nyilatkozat Adatvédelem Engedélyszám: R-00784/1993/2000
Kedves Vendégünk!

Értékesítési irodánk ünnepi zárva tartásáért kattintson ide!

Értékesítési irodánk ünnepi zárva tartása miatt a FOGATHAJTÁS:CSATA utazásokra már csak online, kártyás vásárlással tudnak részvételi jegyet váltani!
Kérjük, hogy online vásárláskor a kártyás, azonnali fizetést válasszák!

KELLEMES ÜNNEPEKET ÉS MÉG BOLDOGABB ÚJ ÉVET KÍVÁN A MÁV NOSZTALGIA KFT.!
Évindító utak, várva-várt izgalmak, 2020! - mavnosztalgia.hu