Higiénia a vonaton: 7 tipp
A higiénia kérdése különösen azon utazók számára releváns, akik több napig vonattal közlekednek. Az autóban nincs olyan fürdőszoba, amelyben jól moshatna. Az autó tisztasága azonban kétségeket vet fel, bár a vezetékeket folyamatosan tisztítják. Egyszerű tippek segítségével tisztán tarthatja a testét, és nem veheti fel a fertőző betegségeket.

Higiénikus készlet az útraHosszú utazásra vigyázzon, hogy magával vihessen higiéniai tárgyakat. A szappan, a száraz és a nedves törlőkendők mellett száraz samponra és izzadásgátlóra is szükség lesz. Mindenképpen vigyen magával antiszeptikus gélt. Javasoljuk, hogy speciális esetben helyezze be a fogkefét és a fogkrémet, hogy megvédje a higiéniai termékeket a nem kívánt baktériumoktól és vírusoktól. A higiéniai készlethez jobb a nesszer használata. Minden tantárgynak van hely. Kényelmes használni, ami különösen igaz az úton.

Feküdjön a nesser és a törülköző mellett. Ne felejtsük el WC-papírot venni. Használjon minden higiéniai terméket. Soha ne hagyja őket WC-ben, még néhány percig sem. Például mások szappanot vagy törülközőt használhatnak, és így növekszik a fertőzés fertőzésének kockázata. Személyes higiéniai termékeket, gyógyszereket vásárolhat az Online gyógyzertár honlapon: parazita gyógyszerek, szívgyógyszerek, közös kezelések, súlycsökkentő termékek.

Ha kisgyerekkel utazik, vigyen magával egyszeri zsákokat. Annak érdekében, hogy az edényt ne mossa le vékony vízfolyás alatt, terítsen el egy eldobható zacskót az alján. Ezután csak dobjon el mindent. A nőknek tamponokat vagy párnákat kell magukkal vinniük.

Palackozott vízNe felejtsen el magával hozni néhány üveg vizet. Nem csak részeg lehet, hanem higiéniai eljárásokhoz is felhasználható. A jól palackozott víz alkalmas a fogak mosására, borotválására ésmosására. Az autó WC-jében a víz nem tisztítható és nem forraljuk meg, ezért különféle baktériumok lehetnek benne. Meleg víz előállításához hígítsa fel forró vízzel a kazánból.

Saját ágyneműA nyilvános vászonok tisztasága gyakran sok vágyat hagy. Gyakran rosszul tisztított, nedves és akár foltos is. Ha igényes ember, vigye magával a saját ágyneműt. Senki sem fogja megtiltani az ágy használata, és nyugodt leszel, hogy nem fogják el a fertőzést.

A szalvéták az utazó poggyászának szerves részét képezikHa úton halad, ne felejts el különféle típusú szalvétákat szedni:

  • Antibakteriális. Asztalok, korlátok és más helyek fertőtlenítéséhez
  • Intim higiéniához. Törölje a test különféle részeit, hogy jó illatú legyen
  • Megszáradni. Használhatók kézmosáshoz és WC-ülőkhöz

A vonat számára jobb, ha hipoallergén törlőkendőket vásárol, amelyek nem tartalmaznak aromás illatot. Így megmentheti a szomszédokat a kellemetlenségektől. Ha kicsi gyermekével utazik, vegye figyelembe törlőkendőt. Nemcsak a csecsemő intim helyeinek gondozására használhatók, hanem a kezük, az arcuk dörzsölésére is.

A szalvéták hozzáadása fertőtlenítő gélként szolgálhat. Alkalmas kéz és különböző felületek dörzsölésére. Minél gyakrabban használ fertőtlenítőt, annál kisebb a valószínűsége annak, hogy elkapja a kórokozó baktériumokat. Fertőtlenítő gélt probléma nélkül megvásárolhat gyógyszertárban vagy szupermarketben.

Nem szabad mezítláb járni!És bár a kocsi padlója naponta kétszer mossa, a vonat tisztasága nem szaga. Az emberek folyamatosan zúgolódnak az autó körül, így a fertőzés és a szennyeződés gyorsan terjed. Ebben a tekintetben ne hajtson végre mezítláb sétát. Hogy kényelmesebbé váljon az autóban, vegye el az eldobható papucsot a házból. Egyes vonatokon a papucsokat a jegyár tartalmazza. Zokni esetén az is jobb, ha nem járunk az autóval, mivel a mosás és szárítás úton nem lesz könnyű.Jogi nyilatkozat Adatvédelem Engedélyszám: R-00784/1993/2000
2dfa22528584f47d563f477700f81309