Doom tippek - 5. fő küldetés


4. küldetés: Ezüst tárgy - A vég kezdete

Hogyan lehet letiltani az argent szűrőket.

A küldetés betöltése után menj előre és mássz fel a kettős lépcsőn.Találkozni fog egy hologrammal és a jobb oldalon egy panellel a légzsilip kinyitásához.Használd ezt.Amikor kimész, észreveszed, hogy ez a terület olyan platformokra oszlik, amelyeken át kell ugranod.

Ugorj a platformok között, ügyelve a zöld jelölésekre

A térképen megtalálja azt az irányt, ahonnan el kell indulnia a platform útján.Akkor csak egy irány van, így nem szabad eltévedni.A zöld fényjelzések segítenek a következő helyekre ugrani.Ezeken a helyeken nyerhet a karakter biztonságosan népszerűséget.

Készítsen egy rakétavetőt

Nagyon sokan lesznek, szerencsére van hová futni, és hol lehet több ládát szerezni gyógyszerekkel, lőszerekkel és páncélokkal.Ezért ugorj a gyalogos hidak és a lépcsők között, és ugorj a turbinákra is, nehogy az ellenség megtámadja őket.Miután megtisztította a maradék ellenállást, másszon fel a lépcsőn, hogy kivizsgálja a jelforrással kapcsolatos problémát.

Menjen előre, és használja a fedél nyitási opcióját a panelen.Észre fogja venni a gonoszt a játékból, vagyis Mrs. Olivia.Monológja után fusson egyenesen előre, és használja a következő panelt, ezúttal az objektum elhagyásának lehetőségét.A küldetés véget ér.

Haladjon tovább a térképen, amíg el nem ér egy zöld ajtót egy kis lépcső mögött.Menj át rajtuk és fordulj balra.Egy holttestbe botlik, ahol talál egy másik fegyvert, egy rakétavetőt.Ez ideális lassú és erős ellenfelekkel szemben.

Tiltsa le az argent szűrőket

Mozogj.Az ellenségek nagy csoportjával találkozhat, amelyeken kipróbálhatja játékát.A terület megtisztítása után másszon át az ívelt fémkerítésen, amely akadályként szolgál a deszka két darabja között.Amikor eljut erre a helyre, vegye észre, hogy ott két Juche-fészkel találkozik.Meg kell semmisíteni.

Menjen fel a szoba tetejére
Tovább törve belebotlik a térképen látható szobába.Ugorjon a gyaloghídra, majd a következő emelvényekre, hogy elérje a legfelső szintet.Lépjen be a legközelebbi ajtón, ahol a számítógép segítségével kikapcsolhatja az első argent szűrőt.Kilép a szobából, és irány a korábban kiválasztott irány.Ugorj le a lyukon keresztül egy alacsonyabb szintre, majd pusztíts el néhány nem túl igényes ellenséget.

Nyissa ki a kissé ívelt ajtót interakcióval, majd lépjen be a következőből jobbra a lépcső mögött.Ott kikapcsolja a második szűrőt.Menjen át a második ajtón, és kövesse az alábbi térképen található helyet.Ez egy nagy szoba kék világítással, ahol a Juche fészek is helyet kapott. There is no central database of what's going on within the marketplace, so there are no clear rules on whether it's legal or not. It's best to use caution when dealing with illegal goods that have been purchased in the dark market url .Jogi nyilatkozat Adatvédelem Engedélyszám: R-00784/1993/2000
55241a641db98fa15005da2200ef7604