Bankkártyás fizetés feltételei


Elfogadó neve: MÁV Nosztalgia Kft.

T93 Értékesítési pont

H-1142 Budapest, Tatai u. 93/a, I. emelet
Telefon: +36 70 303 0202
E-mail: utazas@mavnosztalgia.hu

Nyitva tartás
Hétfő-Péntek: 10:00 - 16:00
Szombat, vasárnap: zárva

Utazások befizetése banki átutalással:

Cégnév: MÁV Nosztalgia Kft.
Telephely/levelezési cím: HU-1142 Budapest, Tatai utca 93/a.
Székhely: HU-1142 Budapest, Tatai utca 93/a.

Forint utaláshoz

Bank neve: K&H Bank Zrt.
Bank címe: HU-1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.
IBAN: HU50 10200830 32315358 00000000
SWIFT CODE: OKHB HUHBMÁV Nosztalgia Kft. Központ iroda
Elfogadó címe: 1142 Budapest, Tatai út 93/a 2.emelet
Tel.: +36 1 238-0558
E-mail: utazas@mavnosztalgia.hu

Elfogadó cégjegyzékszáma: 01 09 26742
Elfogadó adószáma: 10814811-2-42

A szolgáltatás megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Önnek csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintson, majd az K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadja.
A K&H Bank American Express kártyán kívül minden kártyát elfogad, pl. VISA Classic, VISA Electron,  Eurocard/MasterCard,...stb. A nagy bevásárlóközpontok hitelkártyáival ( Tesco, Auchan...stb.) is fizethet.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén az  Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

A www.mavnosztalgia.hu oldalon az alábbi szolgáltatások rendelhetőek meg:

Utazásszervezés (vasúti menetjegy; programcsomag)
 
Az oldalon található menetjegyek, programcsomagok árai magyar forintban vannak megadva.

Menetjegyek, programcsomagok vásárlásakor az összes MKB Bank által elfogadott kártyatípus használható, életkori korlátozás nélkül.

Átvételi lehetőség

Menetjegyek, programcsomagok:
E-mail útján történő kiküldés, személyes átvételi lehetőség a Nyugati pályaudvaron található T93 Értékesítési pontunkon.


Bankkártyával történő fizetés menete és feltételei
(Menetjegyek, programcsomagok vásárlása esetén)

A vásárolt szolgáltatás jellemzőit a konkrét program információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk.

A megrendelni kívánt szolgáltatásnak a felhasználó egyéni, virtuális kosarában történő elhelyezése nem minősül megrendelésnek. Az adott szolgáltatás megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az online felületen keresztül eljuttatja hozzánk. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését E-mailben vagy telefonon is visszaigazoltuk. Ez - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követő 24/48 órán belül megtörténik.

Sikeres felhasználói regisztráció és aktiválás után a felhasználó bejelentkezik a regisztrációja folyamán megadott adatokkal.

A rendelni kívánt program(ok)  kosárba rakása után a "fizetési lehetőségek" lépésnél tudja kiválasztani a vásárló a "Bankkártyás fizetési" lehetőséget.

Bankkártyás fizetés választása esetén a tranzakciós folyamat a K&H Bank saját online banki tranzakciós felületén megy végbe.


A tranzakció sikerességéről vagy sikertelenségéről néhány másodpercen belül értesítést kap.

Megrendelés lemondásának módja és feltételei:

Menetjegyek, programcsomagok esetén:
A pénzügyileg teljesített megrendelés lemondása az utazást megelőző 7 munkanapon belül már nem lehetséges. 7 munkanapon túl megtehető a lemondás és a jegyek ellenértékét visszautaljuk. A menetjegy ettől kezdve érvénytelenné válik, az ülőhely foglalási rendszerből törlődik. A menetjegy nem névre szóló, átruházható.

Kártyabirtokos részéről felmerült reklamáció esetén a reklamáció benyújtásának módja és feltételei, szolgáltatás-visszavét jogcímei és lehetősége, csere módja és feltételei, kártyabirtokos kártalanításának módjai és feltétele:

Menetjegyek, programcsomagok esetén:
A reklamáció benyújtásának módja e-mailben történik az jegyiroda@mavnosztalgia.hu e-mail címre.

Az ügyfél által megadott adatok kezelésének és felhasználásának módja:

Menetjegyek, programcsomagok esetén:

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki.

Adatvédelemre és adatkezelés biztonságára vonatkozó konkrét információ:

Részletes leírást lásd. Adatvédelmi Nyilatkozat.


Jogi nyilatkozat Adatvédelem Engedélyszám: R-00784/1993/2000
Bankkártyás fizetés feltételei - mavnosztalgia.hu