2013. szeptember 28.

Jótékonysági Gombóc Piknik a Vasúttörténeti Parkban


Gasztronómia, jótékonyság, szórakozás felsõfokon!

 

 A Tatár Pékség és a Baptista Szeretetszolgálat közös szervezésében

 2013. szeptember 28-án, szombaton kerül sor

 a Mennyei Csemegék ELSÕ jótékonysági GOMBÓC Piknikjére

 a Vasúttörténeti Parkban (Budapest XIV. kerület, Tatai út 95.) 

 

Szereted a szilvásgombócot?

Akkor fogd a szüleidet, egy pokrócot és gyere szeptember 28-án szombaton a Vasúttörténeti Parkba, a GOMBÓC PIKNIKRE.

Versenyekkel, kézmûves foglalkozásokkal, koncertekkel és persze rengeteg szilvás- és túrógombóccal várunk.

Idén elsõ alkalommal szervez közösen a Tatár Pékség és a Baptista Szeretetszolgálat egy nagyszabású jótékonysági pikniket a szilvás- és túrógombóc jegyében.

A családi program hangulatáról Farkas Zsolti (Ének iskolája, 2013) és Solt Klaudia (Voice, 2012), Mohamed Fatima és táncosai (Voice, 2012), valamint Dombóvári István és Mogács Dániel, a Dumaszínház mûvészei gondoskodnak.

A Kerek Perec Egylet és az Ámulat Társulat különleges, interaktív színházi elõadásokkal várja a gyermekeket, akik ezen túl még hajtányozhatnak, kertivasutazhatnak, és bõrdíszmûves, középkori faesztergás foglalkozásoknak, arcfestésnek, nemezelésnek, agyagozásnak, táncháznak,népi körjátékoknak és különbözõ tréfás, elsõsorban gombócokkal kapcsolatos vetélkedõknek lehetnek részesei.

Magyarország egyik legerõsebb embere Nagy Ákos pedig bebizonyítja, hogy még egy gombóccal megrakott mozdony elhúzása sem lehetetlen feladat. Buday Péter mesterszakács, a piknik fõ gombócmestere közremûködésével egy országos rekordkísérletnek is tanúi lehetnek a részvevõ családok.

Az egész napos rendezvényen az eladott gombócokból befolyt összeget a Tatár Pékség teljes egészében felajánlja a Baptista Szeretetszolgálatnak, amely az adományból egy kiemelten hátrányos helyzetû iskolát támogat.

A Vasúttörténeti Park azzal segíti a jótékonysági rendezvény sikerét, hogy a Gombóc piknikre látogatók ezen a napon a belépõjegyeiket 50 %-os kedvezménnyel vásárolhatják meg. (Gyermek 4-18 éves korig 250 Ft/fõ, Nyugdíjas, vasutas 350 Ft/fõ, Felnõtt 600 Ft/fõ, Családi (2 felnõtt + 2 gyerek): 1250 Ft/család)

A Nyugati pályaudvarból pedig ingyenes Gombócjáratok indulnak reggel 9 és 10 órakor!

A piknik helyszín megközelíthetõ busszal és autóval is – a parkolás ingyenes!

További részleteket a www.baptistasegely.hu honlapon találhatsz.

 

 

 

 

Menetrend (tervezet)

Jótékonysági Gombóc Piknik a Vasúttörténeti Parkban - mavnosztalgia.hu