2019. december 28.

FOGATHAJTÁS:CSATA - #TeamNohab

#TeamNohab
FONTOS!

Értékesítési irodánk karácsonyi zárvatartása miatt az utazásra már csak online, kártyás vásárlással tudnak részvételi jegyet váltani!
Kérjük, hogy online vásárláskor a kártyás, azonnali fizetést válasszák!

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy mozdonysorozat, ők voltak a Nohabok. A Nohabokat rengetegen szerették, ápolgatták, dédelgették és sok-sok utazásra elkísérték őket. A nagy svéd gépek húztak vonatokat itthon, más országokban, egyedül, kettesben, hatosban, nyolcasban. Versenyeztek is egymással. Mindenki örült!

De volt ám egy másik mozdonysorozat is, akiket legalább annyian szerettek kis hazánkban, a Púposok. Ezek az ízig-vérig magyar gépek kevesebb és kisebb vonatokat továbbítottak, egyszerre maximum ketten, de mivel egyre többen voltak, s egyre színesebbek lettek, őket is egyre többen szerették meg.

A Nohabok év végén búcsú találkozókat szerveztek maguknak. De látták, hogy egyre nagyobb a Púposok rajongó tábora is, úgy döntöttek, nem ünnepelnek magukban, vendégül látják hát őket is.

Ezennel invitáljuk tehát a Nohab és Púpos rajongókat, vasútbarátokat, Törzsutasainkat és mindenkit, aki részt szeretne venni az idei utolsó Élményvonatozáson, a 2019-es


#FOGATHAJTÁS:CSATA

utazásokra.


2019. december 28-án, szombaton két Élményvonatos utazást szervezünk Tapolcára. Mindkét szerelvényt négy-négy mozdony vontatja. A vonatoknak a könnyebb megkülönböztethetőség kedvéért nevet is adtunk: #TeamNohab; #TeamPupos
#TeamNohab mozdonyai: M61 019, M61 001, M61 006 és M61 017

#TeamPupos mozdonyai: M40 209, a többi három pedig folyamatosan derül ki! :)
A vonatok Kelenföld állomásról, egyszerre startolnak el. Ezt követően a #TeamNohab Háros, a #TeamPupos pedig Albertfalva felé veszi az irányt, majd Tárnoktól egymást követve teszik meg útjukat Székesfehérvárig.

Székesfehérvártól nagy izgalmak ígérkeznek, hiszen ismét egyszerre lódul meg a két szerelvény és fej-fej mellett haladva versengenek Szabadbattyánig. Rövid megállást követően külön utakra térnek a vonatok. A #TeamNohab a Balaton északi partján végig robogva, majd a vulkanikus Tanúhegyek között tekeredve, míg a #TeamPupos a déli parton száguldva, az északi part gyönyörű látványát biztosítva, Keszthelyen át éri el Tapolcát. Ha minden jól megy, a két szerelvény egyszerre jár be „Négyeske” otthonába.

A tapolcai programok megtekintéséhez kérjük, kattintson a Tapolcai programok fülre.

A hazaút mindkét szerelvény utasainak újdonságot hoz, hiszen a vonatok útvonalat cserélnek. A #TeamNohab a déli parton, a #TeamPupos az északi parton indul haza. Székesfehérváron ismét integethet egymásnak az utassereg, ezt követően pedig már egymás után közlekedve, 5 perc különbséggel érkeznek meg Kelenföld végállomásra.

Mindkét vonatban közlekedik étkezőkocsi, ahol alkohol- és üdítőitalokkal, kávéval, forralt borral és egyszerű főtt ételekkel várjuk Önöket.

Ez a #TeamNohab vonat foglalási oldala! Ha Ön a #TeamPupos vonatra szeretne jegyet váltani kérjük, kattintson IDE

Figyelem, ez az utazásunk KELENFÖLD állomásról indul!
Jegyértékesítés

Személyesen: a MÁV Nosztalgia Kft. Értékesítési irodájában, Budapest-Nyugati pályaudvar 10. vágánya mellett.
E-mail: jegyiroda@mavnosztalgia.hu
Telefon: (+36 1) 269-5242
Nyitva tartás:
Hétfő: 11:00 - 19:00
Kedd, szerda, csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:30
Szombat, vasárnap: zárva

Internetes vásárlás: regisztráció után a lap tetején lévő "Jegyvásárlás" feliratnál                   

#mavnosztalgia          #élményekútján

#TeamNohab

Tapolcai szabadidejük eltöltésére az alábbi egyéni programokat javasoljuk

Hamarosan!


Tapolcai Tavasbarlang Látogatóközpont

Bejelentkezés, egyeztetés az info@tavasbarlang.hu e-mail címen.
Cím: 8300 Tapolca, Kisfaludy Sándor utca 3.
Bővebb információ: +36 87 412 579
Bejelentkezés: info@tavasbarlang.huEz a #TeamNohab foglalási oldala! Ha Ön a #TeamPupos vonatra szeretne jegyet váltani kérjük, kattintson IDE !

A részvételi jegyek csak a jegyen feltüntetett vonatra érvényesek!

2. osztály:
•  Felnőtt: 8.990 Ft/fő
•  Gyermek (4-14 éves kor között): 6.990 Ft/fő
•  Kisgyermek (0-4 éves korig, ülőhely nélkül): díjmentes
A részvételi díj magában foglalja a menettérti jegyet és helybiztosítást termes, 2. osztályú kocsiban. Az oda- és a visszaúton meglepetésekkel kedveskedünk utasainknak. Azonos kocsiosztályon belüli ülőhelymódosítás jogát fenntartjuk.
 
1. osztály
•  2 vagy 4 személyes asztalnál: 10.990 Ft/fő
•  4 személyes asztal legalább 3 fő együtt utazása esetén foglalható!
A részvételi díj magában foglalja a menettérti jegyet és helybiztosítást termes, 1. osztályú kocsiban. Az oda- és a visszaúton meglepetésekkel kedveskedünk utasainknak. Azonos kocsiosztályon belüli ülőhelymódosítás jogát fenntartjuk.
 

Menetrend (tervezet)

Kelenföld - Balaton északi part - Tapolca
Megtalálja a Leírás fül alatt!
Tapolca - Balaton déli part - Kelenföld
Megtalálja a Leírás fül alatt!
Jogi nyilatkozat Adatvédelem Engedélyszám: R-00784/1993/2000
FOGATHAJTÁS:CSATA - #TeamNohab - mavnosztalgia.hu